Gratis thuisbezorgd
Eenvoudig in te stellen
100% dansgarantie

Silent Disco huren in Nijmegen? Dat doe je bij Super Silent Disco!

Nu huren? Klik hier!

Silent Disco huren in Nijmegen – Super Silent Disco Nijmegen

Nijmegen de oude stad die bekend staat om onder andere de avondvierdaagse, De Waal en de studenten. Ook een stad waar ook regelmatig feesten worden gegeven. Wil jij voor jouw feest een silent disco koptelefoons huren in Nijmegen? Geen probleem! Super Silent Disco is jouw ideale partner. Wij verhuren top kwaliteit silent disco apparatuur in Nijmegen. Een silent disco is een leuk idee om te huren voor een themafeestje of tuinfeest maar ook erg origineel voor een bedrijfsfeest. Onze koptelefoons zorgen voor fantastisch geluid en kunnen maximaal 3 kanalen ontvangen. Hierdoor is er voor iedereen wel een muziekstijl beschikbaar.

Onze Silent Disco Sets

Heb je een groter aantal nodig? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden of doe een zakelijke aanvraag.

Door onze flexibele bezorgmogelijkheden is het geen probleem om te bezorgen in Nijmegen. Voor top kwaliteit silent disco ben je bij Super Silent Disco aan het juiste adres.

Vragen over silent disco Nijmegen?

Heb je vragen over het huren van silent disco? Neem dan gerust contact met ons op!

Super Silent Disco verhuurt ook in: Bemmel, Beuningen, Cuijk, Elst, Gendt, Groesbeek, Heteren, Huissen, Malden, Millingen aan de rijn, Ubbergen, Wijchen, Zetten.

Bezorging in Nijmegen

Luister je eigen (of onze) muziek

Hoge kwaliteit geluid

Snelle service

Kies jouw super silent disco set ?

Contactgegevens

T. 0626662192
E. info@supersilentdisco.nl
3311HE, Dordrecht
KvK: 62853880
BTW: NL854984446B01