Gratis bezorgd v.a. 100,-
Eenvoudig in te stellen
100% dansgarantie

Silent Disco huren in Nijmegen? Dat doe je bij Super Silent Disco!

Nu huren? Klik hier!

Silent Disco huren in Nijmegen – Super Silent Disco Nijmegen

Nijmegen de oude stad die bekend staat om onder andere de avondvierdaagse, De Waal en de studenten. Ook een stad waar ook regelmatig feesten worden gegeven. Wil jij voor jouw feest een silent disco koptelefoons huren in Nijmegen? Geen probleem! Super Silent Disco is jouw ideale partner. Wij verhuren top kwaliteit silent disco apparatuur in Nijmegen. Een silent disco is een leuk idee om te huren voor een themafeestje of tuinfeest maar ook erg origineel voor een bedrijfsfeest. Klik snel een van onze Silent Disco spotify lijstjes aan om alvast in de stemming te komen.

Kies jouw super silent disco set ?

Bezorging in Nijmegen

Luister je eigen (of onze) muziek

Hoge kwaliteit geluid

Snelle service

Huur een Silent Disco Set voor jouw feest in Nijmegen

Onze koptelefoons zorgen voor fantastisch geluid en kunnen maximaal 3 kanalen ontvangen. Hierdoor is er voor iedereen wel een muziekstijl beschikbaar. Onze silent disco sets zijn een originele toevoeging aan jouw feest. Doordat de buren geen overlast hebben kan je met onze sets tot in de late uurtjes dansen zonder zorgen.

Heb je een groter aantal nodig? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden of doe een zakelijke aanvraag.

Door onze flexibele bezorgmogelijkheden is het geen probleem om te bezorgen in Nijmegen. Voor top kwaliteit silent disco ben je bij Super Silent Disco aan het juiste adres.

Vragen over silent disco Nijmegen?

Heb je vragen over het huren van een silent disco in Nijmegen? Neem dan gerust contact met ons op! Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van Silent Disco feesten staan wij altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van het perfecte pakket voor jouw evenement. Of ben je op zoek naar een Silent Disco in Maastricht? We helpen je graag!

Super Silent Disco verhuurt ook in: Bemmel, Beuningen, Cuijk, Elst, Gendt, Groesbeek, Heteren, Huissen, Malden, Millingen aan de rijn, Ubbergen, Wijchen, Zetten.

Het huren van een silent disco in Nijmegen biedt een fantastische manier om een feest te organiseren zonder overlast te veroorzaken. Je kunt de muziek naar keuze selecteren en een intieme sfeer creëren voor jou en je gasten. Zo geniet je samen van een onvergetelijke ervaring.
“Wanneer je een Silent Disco-set bestelt, zal deze via PostNL naar Nijmegen worden verzonden. Na het verwerken van de verzending ontvang je een track&trace-code waarmee je de levering kunt volgen. Je kunt direct beginnen met feesten zodra je de set ontvangt! Wanneer het tijd is om de set terug te sturen, gebruik dan het bijgeleverde retourlabel. Plaats alle items in de originele verpakking en lever het pakket af bij een PostNL-punt.”
Voor een gegarandeerde Silent Disco-set op jouw feest in Nijmegen is het slim om minstens 2 dagen van tevoren te bestellen. Super Silent Disco kan dan jouw bestelling 1 dag voor het feest bezorgen, zodat je voldoende tijd hebt om alles voor te bereiden. Zo ben je verzekerd van een tijdige levering.

Contactgegevens

T. 0626662192
E. info@supersilentdisco.nl
3311HE, Dordrecht
KvK: 62853880
BTW: NL854984446B01