Gratis bezorgd v.a. 100,-
Eenvoudig in te stellen
100% dansgarantie

FAQ - Veel gestelde vragen!

FAQ – Super Silent Disco

De veel gestelde vragen bij Super Silent Disco.

Bij het huren van een silent disco komen zal je ongetwijfeld een aantal vragen hebben. Of het nu je eerste keer is of je al vaker een silent disco hebt gehuurd. Wij hebben antwoord op de meest gestelde vragen op een rijtje gezet.

Een silent disco is een evenement of feest waar mensen dansen op verschillende muziek die wordt beluisterd via een draadloze hoofdtelefoon. Je kan hierbij kiezen uit 3 kanalen waardoor iedereen kan luisteren naar zijn of haar favoriete muziek!
Op onze zender kan je verschillende apparaten aansluiten door onze meegeleverde aansluitkabels. Denk aan je telefoon, tablet of laptop maar ook dj-apparatuur.
Één zender is gelijk aan één kanaal. Als je meerdere kanalen wilt zenden, dien je dus meerdere zenders te huren. Per zender kan je verschillende muziekstijlen afspelen, waardoor er voor iedereen wel iets tussen zit. Je kan maximaal drie zenders huren.
Dit is binnenhuis 80-100 meter en buitenshuis 150-200 meter. Dit komt doordat als er veel muren tussen de zender en ontvanger zitten, het bereik minder kan zijn.
Een volledig opgeladen koptelefoon gaat ongeveer 8 uur mee. Wij zorgen ervoor dat de koptelefoons volledig opgeladen bij jouw worden afgeleverd, zodat jij optimaal kan genieten.
Tot 1000 hoofdtelefoons kan je zonder problemen signaal ontvangen, zolang je binnen het bereik bent van de zender. Voor grotere aantallen adviseren wij om met richtantennes te gaan werken.
Dat hangt er vanaf welke set jij bij ons huurt. Wij hebben sets van 10, 15, 30, 50, 100 en 150 stuks. Dit betekent het aantal koptelefoons die jij krijgt. Verder zit er altijd standaard één zender in de set en wordt er standaard een aux-aansluitkabel meegeleverd. Wens je liever een andere aansluitkabel? Laat het dan even weten! Ook een extra zender is eenvoudig toe te voegen bij je bestelling!
Onze silent disco sets zijn makkelijk aan te sluiten. Kijk eens naar onze handleiding of bekijk onze instructievideo!
Onze koptelefoons hebben een schuifje welke je kunt verzetten naar drie standen.
Neem even contact met ons op. Dan kijken wij even of we de bestelling nog aan kunnen passen.
De box die jij ontvangt, kan je eenvoudig terugsturen met het meegeleverde retourlabel. Het enige wat jij hoeft te doen is het retourlabel precies over het verzendlabel plakken en het afgeven bij het dichtstbijzijnde PostNL punt.

Staat jouw vraag er niet tussen of is het niet duidelijk? Neem gerust contact met ons op via de mail, Whatsapp of telefonisch. Wij helpen je graag verder!

Bezorging bij jouw thuis

Luister je eigen muziek

Hoge kwaliteit apparatuur

Snelle Service

Contactgegevens

T. 0626662192
E. info@supersilentdisco.nl
3311HE, Dordrecht
KvK: 62853880
BTW: NL854984446B01