Gratis thuisbezorgd
Eenvoudig in te stellen
100% dansgarantie

Wat is een silent disco en hoe werkt het?

Wat is een silent disco?

Een silent disco is een feest of evenement waarbij de muziek wordt afgespeeld via draadloze koptelefoons in plaats van luidsprekers. Op deze manier kunnen de feestgangers naar de muziek luisteren zonder dat het geluid de omgeving stoort. Het ziet er vaak hilarisch uit, omdat iedereen aan het dansen is op muziek die anderen niet kunnen horen. Bij Supersilentdisco worden er ook verschillende kanalen op de koptelefoons aangeboden, zodat er keuze is uit verschillende muziekgenres.

Hoe werkt een silent disco?

Wij bezorgen de silent disco set in een stevige box bij je. Wanneer jij de set met hoofdtelefoons en zender(s) ontvangen hebt, kan je beginnen met het opstarten en instellen van de silent disco! Kom je er niet uit? Geen probleem, wij hebben een duidelijke handleiding voor jou gemaakt om alles eenvoudig in te stellen!

Download onze handleiding! Bekijk onze instructie video

Door deze makkelijke stappen te volgen, dans jij de hele avond door

Eerst het aansluiten en instellen van de zender voor een kanaal:

  1. Sluit de stroomadapter aan in het stopcontact en sluit deze aan op de zender

  2. Het rode led-indicator lampje brandt zodra de stroom juist is aangesloten. (zonder een audiosignaal zal de zender zichzelf na 3 á 5 minuten uitschakelen)
  3. Sluit nu jouw telefoon, laptop of DJ-set aan op de zender. Dit is makkelijk te doen met de bijgeleverde kabels. Vanzelfsprekend sluit het rode en witte uiteinde aan in hetzelfde kleur gaatje in de zender.
  4. Nu je de audiobron hebt aangesloten is het tijd om een kanaal te selecteren voor de zender. Kies hiervoor CH1, CH2 of CH3.
  5. Let op! Heb je meerdere zenders (voor meerdere kanalen) Plaats de zenders dan minimaal 50cm van elkaar! En zet elke zender op een verschillend kanaal (CH1, CH2 óf CH3)
  6. Jouw zender voor één kanaal is nu ingesteld en aangesloten!

Nu verder met de draadloze hoofdtelefoon:

  1. Zet de hoofdtelefoon aan bij de powerknop knop aan de onderkant. De oorschelp zal direct oplichten in een rode, groene of blauwe kleur.
  2. Vervolgens schakel je een kanaal in met de kanaalschakelaar, welke aan de zijkant zit. Zorg ervoor dat je de zender op het juiste kanaal hebt ingesteld. De oorschelpen zullen oplichten in de kleur die hoort bij het kanaal. Blauw (CH1), Rood (CH2) of Groen (CH3).
  3. Het volume kan je instellen met de volumeregelaar op de andere oor. Stel hierbij het volume in dat voor jou prettig is!
  4. Gelukt? Top! Zet dan nu via Spotify een van onze top afspeellijsten aan, en het feest kan beginnen!

Veel plezier met de silent disco set van Super Silent Disco!

Bezorging bij jouw thuis

Luister je eigen (of onze) muziek

Hoge kwaliteit geluid

Snelle service

Contactgegevens

T. 0626662192
E. info@supersilentdisco.nl
3311HE, Dordrecht
KvK: 62853880
BTW: NL854984446B01