Gratis bezorgd v.a. 100,-
Eenvoudig in te stellen
100% dansgarantie

Bedrijfsfeest organiseren? Huur een Silent Disco voor een origineel bedrijfsfeest!

Nu huren!

Bezorging op de zaak

Luister je eigen muziek

Hoge kwaliteit geluid

Snelle Service

Origineel bedrijfsfeest

Een origineel bedrijfsfeest organiseren

Een bedrijfsfeest organiseren? Wees origineel en huur een silent disco set! Om een origineel personeelsfeest te geven moet je eens wat nieuws proberen. Met onze silent disco sets, die zeer makkelijk zijn in te stellen, geef je een geweldig bedrijfsfeest voor jouw personeel.

Met de onze verlichtende koptelefoons zorg je voor een unieke sfeer door de verschillende kleuren per kanaal. Een erg leuk personeelsfeest gaat dat worden!

Staat jouw gewenste aantal niet tussen onze silent disco sets? Geen probleem! Je kan ook zelf een pakket samenstellen! Door meerdere zenders te huren, krijg je meerdere kanalen. Hierdoor is er voor iedereen altijd wel een leuke muziekstijl beschikbaar.

Tips en ideeeën voor een bedrijfsfeest organiseren

Verander je bedrijfsfeest in een onvergetelijk spektakel met een silent disco! Deze hippe danservaring laat collega’s swingen op verschillende muziekkanalen, direct via hun koptelefoon. Het creëert een intieme sfeer vol plezier, zonder geluidsoverlast. Een silent disco is de perfecte ijsbreker en maakt van jouw evenement een uniek feestje!

Hoeveel koptelefoons heb jij nodig tijdens het bedrijfsfeest?

Contactgegevens

T. 0626662192
E. info@supersilentdisco.nl
3311HE, Dordrecht
KvK: 62853880
BTW: NL854984446B01