Gratis bezorgd v.a. 100,-
Eenvoudig in te stellen
100% dansgarantie

Silent Disco huren in Maastricht? Dat doe je bij Super Silent Disco!

Nu huren? Klik hier!

Silent Disco huren in Maastricht – Super Silent Disco Maastricht

Een silent disco huren in Maastricht? Daarvoor moet je bij Super Silent Disco Maastricht zijn! Maastricht is de stad van het Vrijthof, de Maas en natuurlijk is het een echte studentenstad waar ontzettend veel gebeurd. Ook staat bekend dat de studenten wel houden van een huisfeestje. Ben je nog op zoek naar een idee voor je feestje? Geef jou thema feestje iets extra’s met een silent disco!

Het organiseren van een feest is leuk, maar kan ook veel tijd en stress kosten. Door snel een van onze silent disco sets te huren, bespaar je al veel moeite! Ze worden bij jou bezorgd en het is eenvoudig in te stellen, helemaal met onze handleidingen!

Om jou nog meer moeite te besparen, hebben we zelfs al wat heerlijke muziek afspeellijstjes voor je gemaakt! De ideale Silent Disco playlist vind je op onze Spotify!

Kies jouw super silent disco set ?

Bezorging in Maastricht

Luister je eigen (of onze) muziek

Hoge kwaliteit geluid

Snelle service

Huur een Silent Disco Set voor jouw feest in Maastricht

Bij Super Silent Disco Maastricht  huur je de beste sets voor een onvergetelijk silent disco! Met meerdere kanalen en draadloze koptelefoons kan iedere gast genieten van zijn of haar favoriete muziekgenre. Geen overlast meer voor de buren, maar wel een dansvloer vol energie!

Heb je een groter aantal nodig? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden of doe een zakelijke aanvraag.

Door onze flexibele bezorgmogelijkheden is het geen probleem om te bezorgen in Maastricht. Voor top kwaliteit silent disco ben je bij Super Silent Disco aan het juiste adres.

Huur een Silent Disco Set voor jouw feest in Maastricht

Heb je vragen over het huren van een silent disco in Maastricht? Neem dan gerust contact met ons op! Silent Disco Maastricht beantwoordt al jouw vragen over het organiseren van een onvergetelijke stille disco.

Super Silent Disco is uw partner voor het huren van een silent disco in o.a. Maastricht, Oud-Valkenburg, Valkenburg, Oost-Maarland, Rijckholt, Gronsveld, Cadier en Keer en Bemelen.

Een Silent Disco huren in Maastricht is een leuke en originele manier om je feest onvergetelijk te maken. Het zorgt voor een unieke ervaring waarbij gasten naar hun eigen muziek kunnen luisteren en dansen zonder anderen te storen. Bovendien is het geschikt voor zowel binnen- als buitenevenementen en biedt het de mogelijkheid om verschillende muziekgenres te mixen.
Bij het bestellen van een Silent Disco-set wordt deze verzonden via PostNL. Zodra de verzending is verwerkt, ontvang je een track & trace code waarmee je de levering kunt volgen. Na ontvangst van de set kun je direct beginnen met feesten! Bij het terugsturen van de set kun je het bijgeleverde retourlabel gebruiken. Zorg ervoor dat je alle items in de originele verpakking plaatst en het pakket aflevert bij een PostNL-punt.
Als je wilt verzekeren dat er een Silent Disco-set beschikbaar is voor jouw feest in Maastricht, dan is het verstandig om deze minimaal 2 dagen van tevoren te bestellen. Super Silent Disco zal de set namelijk 1 dag voor jouw feest bezorgen, zodat je genoeg tijd hebt om alles voor te bereiden. 

Contactgegevens

T. 0626662192
E. info@supersilentdisco.nl
3311HE, Dordrecht
KvK: 62853880
BTW: NL854984446B01