Gratis bezorgd v.a. 100,-
Eenvoudig in te stellen
100% dansgarantie

Silent Disco huren in Leiden? Dat doe je bij Super Silent Disco!

Nu huren? Klik hier!

Silent Disco huren in Leiden – Super Silent Disco Leiden

Een silent disco huren in Leiden? Daarvoor moet je bij Super Silent Disco Leidenzijn! Leiden is een echte studentenstad waar ontzettend veel gebeurd. Ook staat bekend dat de studneten wel houden van een huisfeestje. Ben je nog op zoek naar een idee voor je feestje? Geef jou thema feestje iets extra’s met een silent disco!

Het organiseren van een feest is leuk, maar kan ook veel tijd en stress kosten. Door snel een van onze silent disco sets te huren, bespaar je al veel moeite! Ze worden bij jou bezorgd en het is eenvoudig in te stellen, helemaal met onze handleidingen!

Om jou nog meer moeite te besparen, hebben we zelfs al wat heerlijke muziek afspeellijstjes voor je gemaakt! Luister onze silent disco playlists nu op onze Spotify!

Kies jouw super silent disco set ?

Bezorging in Leiden

Luister je eigen (of onze) muziek

Hoge kwaliteit geluid

Snelle service

Huur een Silent Disco Set voor jouw feest in Leiden

Wil je jouw feest in Leiden onvergetelijk maken? Huur dan een Silent Disco Set! Met draadloze koptelefoons en verschillende muziekkanelen kan iedereen dansen op zijn of haar favoriete beats zonder overlast voor de buren.

Heb je een groter aantal nodig? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden of doe een zakelijke aanvraag.

Door onze flexibele bezorgmogelijkheden is het geen probleem om te bezorgen in Leiden. Voor top kwaliteit silent disco ben je bij Super Silent Disco aan het juiste adres.

Vragen over silent disco Leiden?

Heb je vragen over het huren van silent disco? Neem dan gerust contact met ons op! Advies nodig voor het organiseren van een onvergetelijke silent disco? Bij Silent Disco Leiden staan we altijd voor je klaar.

Super Silent Disco is uw partner voor het huren van een silent disco in o.a. Leiden, Katwijk aan Zee, Leiderdorp, Noordwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten, Warmond, Wassenaar, Zoeterwoude en omstreken.

Een Silent Disco huren in Leiden biedt verschillende voordelen. Het is een unieke en interactieve manier om een feest te organiseren waarbij de gasten kunnen dansen zonder de buren lastig te vallen. Bovendien biedt het de mogelijkheid om meerdere muziekgenres tegelijkertijd te draaien en de feestgangers hun eigen muziek te laten kiezen.
Wanneer je een Silent Disco-set bestelt voor jouw feest in Leiden, wordt deze verstuurd via PostNL. Nadat de verzending is verwerkt, ontvang je een track & trace-code waarmee je de levering kunt volgen. Zodra je de set hebt ontvangen, kun je direct beginnen met feesten! Als het tijd is om de set terug te sturen, kun je het retourlabel gebruiken dat bij je bestelling is geleverd. Zorg ervoor dat je alle items terugstuurt in de originele verpakking en lever het pakket af bij een PostNL-punt.
Als je een Silent Disco-set wilt huren voor jouw feest in Leiden, is het verstandig om deze minimaal 2 dagen van tevoren te bestellen. Super Silent Disco bezorgt namelijk de set 1 dag voor het feest, zodat je voldoende tijd hebt om alles voor te bereiden. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je de set op tijd ontvangt en het feest zonder zorgen kunt organiseren. 

Contactgegevens

T. 0626662192
E. info@supersilentdisco.nl
3311HE, Dordrecht
KvK: 62853880
BTW: NL854984446B01