Gratis bezorgd v.a. 100,-
Eenvoudig in te stellen
100% dansgarantie

Silent Disco huren in Eindhoven? Dat doe je bij Super Silent Disco!

Nu huren? Klik hier!

Silent Disco huren in Eindhoven – Super Silent Disco Eindhoven

Silent Disco koptelefoons huren in Eindhoven? Dan ben je bij Super Silent Disco aan het juiste adres! Eindhoven is de lichtstad van Brabant, waar vaak leuke feestjes worden gevierd. Een thema feest vieren of een bedrijfsfeest organiseren? Huur een silent disco set! Ook voor kinderfeestjes is een silent disco geschikt. Een silent disco zorgt voor een mooie sfeer door de oplichtende koptelefoons in verschillende kleuren. Onze silent disco apparatuur is makkelijk in te stellen waardoor je snel kan feesten. Klik snel een van onze Silent Disco Spotify lijstjes aan en het feest kan beginnen.

Kies jouw super silent disco set ?

Bezorging in Eindhoven

Luister je eigen (of onze) muziek

Hoge kwaliteit geluid

Snelle service

Huur nu jouw silent disco set in Eindhoven

Bij Super Silent Disco Eindhoven kun je de beste silent disco-sets huren voor een onvergetelijk feest! Met verschillende kanalen en draadloze koptelefoons kunnen je gasten genieten van verschillende muziekgenres. Geen overlast meer voor de buren, maar wel een dansvloer vol energie!

Heb je een groter aantal nodig? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Door onze flexibele bezorgmogelijkheden is het geen probleem om te bezorgen in het mooie Eindhoven. Voor top kwaliteit silent disco ben je bij Super Silent Disco aan het juiste adres.

Vragen over silent disco Eindhoven?

Heb je vragen over de silent disco verhuur in Eindhoven? Dan kan je bij Silent Disco Einhoven terecht. Of je nu een feest wilt geven voor een verjaardag, bruiloft of bedrijfsuitje, wij helpen je graag bij het kiezen van de beste apparatuur. Neem contact met ons op voor meer informatie. Of ben je op zoek naar een Silent Disco in Den Bosch? We helpen je graag!

Super Silent Disco Eindhoven is jouw  partner voor het huren van een silent disco in o.a. Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, Geldrop, Nuenen, Gemert, Woensel, Best, Veldhoven, Son en Breugel, Heeze-Leende en omstreken.

Een silent disco huren in Eindhoven is een geweldige manier om een unieke en onvergetelijke ervaring te bieden aan jouw gasten. Eindhoven is een bruisende stad met een bloeiend nachtleven, maar vaak zijn er strenge regels omtrent geluidsoverlast. Met een stille disco kunnen feestvierders blijven dansen zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over het overtreden van geluidsnormen.
Indien je besluit om een Silent Disco-set te bestellen, dan wordt deze middels PostNL verzonden. Nadat jouw bestelling is verwerkt, ontvang je een track & trace code waarmee je de verzending kunt volgen. Op het moment dat de set is afgeleverd, kan het feest direct van start gaan! Bij het retourneren van de set kan je gebruikmaken van het meegeleverde retourlabel. Zorg ervoor dat alle items die je hebt ontvangen in de originele verpakking worden geplaatst en lever het pakket in bij een PostNL-punt
Voor een gegarandeerde beschikbaarheid van een Silent Disco-set voor jouw feest in Eindhoven, raden wij aan om minimaal 2 dagen van tevoren te bestellen. Super Silent Disco bezorgt namelijk de set één dag voor het feest, zodat je ruim de tijd hebt om alles voor te bereiden.

Contactgegevens

T. 0626662192
E. info@supersilentdisco.nl
3311HE, Dordrecht
KvK: 62853880
BTW: NL854984446B01