Gratis bezorgd v.a. 100,-
Eenvoudig in te stellen
100% dansgarantie

Silent Disco huren in Delft? Dat doe je bij Super Silent Disco!

Nu huren? Klik hier!

Silent Disco huren in Delft – Super Silent Disco Delft

Silent Disco huren in Delft? Dan ben je bij Super Silent Disco aan het juiste adres! Delft is een echte studentenstad, gelegen aan de Schie. Het is een stad waar dan natuurlijk ook vaak leuke huis feestjes worden gevierd door de studenten. Zoek jij nog een tof idee voor je huisfeest? Of wil je een doordeweeks een feest vieren zonder dat je buren er last van hebben? Huur een silent disco!

Ook voor andere feestjes zoals een bedrijfsfeest of kinderfeestjes is een silent disco geschikt. Een silent disco zorgt voor een mooie sfeer door de oplichtende koptelefoons in verschillende kleuren. Onze silent disco apparatuur is makkelijk in te stellen waardoor je snel kan feesten. Klik snel een van onze Silent Disco Spotify lijstjes aan en het feest kan beginnen.

Kies jouw super silent disco set ?

Bezorging in Delft

Luister je eigen (of onze) muziek

Hoge kwaliteit geluid

Snelle service

Huur een Silent Disco Set voor jouw feest in Delft

Bij Super Silent Disco Delft kun je de beste silent disco-sets huren voor een onvergetelijk feest! Met verschillende kanalen en draadloze koptelefoons kunnen je gasten genieten van verschillende muziekgenres. Geen overlast meer voor de buren, maar wel een dansvloer vol energie!

Heb je een groter aantal nodig? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Door onze flexibele bezorgmogelijkheden is het geen probleem om te bezorgen in het mooie Delft. Voor top kwaliteit silent disco ben je bij Super Silent Disco aan het juiste adres.

Vragen over Silent Disco Delft?

Bij Silent Disco Delft kun je terecht voor al je vragen over het organiseren van een onvergetelijke silent disco. Of je nu een feest wilt geven voor een verjaardag, bruiloft of bedrijfsuitje, wij helpen je graag bij het kiezen van de beste apparatuur. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Super Silent Disco verhuurt ook in; Delft, Schipluiden, Maasluis, Honselersdijk, Pijnacker-Nootdorp, Leidschendam, ‘t Woudt, Zoetermeer en Hoek van Holland.

Een silent disco huren in Delft biedt een unieke ervaring voor jou en jouw gasten. Het is een ideale oplossing voor locaties met geluidsoverlast beperkingen en het stelt jou in staat om zelf te kiezen welke muziek je wilt horen. Bovendien zorgt het voor een gezellige en intieme sfeer.
Wanneer je een Silent Disco-set bestelt, wordt deze verzonden via PostNL. Zodra de verzending is verwerkt, ontvang je een track & trace-code om de levering te volgen. Na ontvangst van je set kun je direct beginnen met feesten! Als het tijd is om je set terug te sturen, gebruik je het retourlabel dat bij je bestelling is gevoegd. Zorg ervoor dat je alle items in de originele verpakking plaatst en het pakket aflevert bij een PostNL-punt.
We adviseren om minimaal 2 dagen van tevoren een Silent Disco-set te bestellen voor je feest in Delft. Super Silent Disco bezorgt namelijk 1 dag voor je feest, waardoor je voldoende tijd hebt om alles voor te bereiden en te genieten van je feest zonder stress.

Contactgegevens

T. 0626662192
E. info@supersilentdisco.nl
3311HE, Dordrecht
KvK: 62853880
BTW: NL854984446B01