Gewoon thuisbezorgd
Eenvoudig in te stellen
100% dansgarantie

Silent Disco huren in Delft? Dat doe je bij Super Silent Disco! 🎧

Nu huren? Klik hier!

Silent Disco huren in Delft – Super Silent Disco Delft

Silent Disco huren in Delft? Dan ben je bij Super Silent Disco aan het juiste adres! Delft is een echte studentenstad, gelegen aan de Schie. Het is een stad waar dan natuurlijk ook vaak leuke huis feestjes worden gevierd door de studenten. Zoek jij nog een tof idee voor je huisfeest? Of wil je een doordeweeks een feest vieren zonder dat je buren er last van hebben? Huur een silent disco!

Ook voor andere feestjes zoals een bedrijfsfeest of kinderfeestjes is een silent disco geschikt. Een silent disco zorgt voor een mooie sfeer door de oplichtende koptelefoons in verschillende kleuren. Onze silent disco apparatuur is makkelijk in te stellen waardoor je snel kan feesten. Klik snel een van onze spotify lijstjes aan en het feest kan beginnen. Huur nu snel een van onze silent disco sets:

Onze Silent Disco Sets

Heb je een groter aantal nodig? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Door onze flexibele bezorgmogelijkheden is het geen probleem om te bezorgen in het mooie Delft. Voor top kwaliteit silent disco ben je bij Super Silent Disco aan het juiste adres.

Vragen over silent disco?

Heb je vragen over het huren van silent disco in Delft? Neem dan gerust contact met ons op!

Super Silent Disco verhuurt ook in; Delft, Schipluiden, Maasluis, Honselersdijk, Pijnacker-Nootdorp, Leidschendam, ‘t Woudt, Zoetermeer en Hoek van Holland.

Bezorging in Delft

Luister je eigen (of onze) muziek

Hoge kwaliteit geluid

Snelle service

Kies jouw super silent disco set 🎧

Contactgegevens

T. 06-11853947
E. info@supersilentdisco.nl
3311HE, Dordrecht
KvK: 62853880
BTW: NL854984446B01