Gratis bezorgd v.a. 100,-
Eenvoudig in te stellen
100% dansgarantie

Silent Disco huren in Amsterdam? Dat doe je bij Super Silent Disco!

Nu huren? Klik hier!

Silent Disco huren in Amsterdam – Super Silent Disco Amsterdam

Huur jouw silent disco koptelefoons in Amsterdam! Amsterdam is natuurlijk de hoofdstad van Nederland én de stad met de meeste inwoners. Natuurlijk zijn hier dan ook regelmatig gave huisfeesten, festivals, tuin of parkfeesten of een rave party. Geef jij binnenkort een feest of organiseer jij een festival of evenement in Amsterdam of in omgeving Amsterdam? Huur een silent disco! Geef je feest of evenement een nieuwe wending, een leuk thema feest met onze oplichtende koptelefoon. Klik snel een van onze Silent Disco spotify lijstjes aan en het feest kan beginnen.

Ook is een silent disco erg leuk voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, personeelsfeest of een kinderfeest in Amsterdam. Wij hebben verschillende silent disco sets met verschillende aantallen waardoor er altijd iets voor jou tussen zit! Heb je een groter aantal nodig? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Kies jouw super silent disco set ?

Bezorging in Amsterdam

Luister je eigen (of onze) muziek

Hoge kwaliteit geluid

Snelle Service

Huur jouw Silent Disco set in Amsterdam

Het huren van een Silent Disco set in Amsterdam is niet alleen een leuke en originele toevoeging aan jouw feest, maar het zorgt er ook voor dat de buren geen overlast hebben van het feestgeluid. Met onze sets kun je tot in de late uurtjes dansen zonder zorgen.

Door onze flexibele bezorgmogelijkheden is het geen probleem om te bezorgen in het drukke Amsterdam. Voor top kwaliteit silent disco ben je bij Super Silent Disco aan het juiste adres.

Vragen over silent disco Amsterdam?

Heb je vragen over het huren van silent disco? Neem dan gerust contact met ons op! Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van Silent Disco feesten staan wij altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van het perfecte pakket voor jouw evenement.

Super Silent Disco Amsterdam is jouw partner voor het huren van een silent disco in o.a. Amstelveen, Amsterdam centrum, Amsterdam Nieuw-West, Amsterdam Noord, Amsterdam Oost, Amsterdam West, Amsterdam Westpoort, Amsterdam Zuid, Amsterdam Zuidoost, Badhoevedorp, Diemen, Lijnden, Oostzaan, Weesp, Zaandam en Zwanenburg.

Een silent disco huren in Amsterdam is een geweldige manier om je feest naar een hoger niveau te tillen. Een silent disco biedt een unieke en onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten. Daarnaast is een silent disco ideaal voor een stad als Amsterdam waar veel regels zijn omtrent geluidsoverlast en het beperken van geluidsniveaus.
Als je een Silent Disco-set bestelt, wordt deze verzonden via PostNL. Zodra de verzending is verwerkt, ontvang je een track&trace code waarmee je de levering kunt volgen. Na ontvangst van je set kun je onmiddellijk beginnen met feesten! Als het tijd is om je set terug te sturen, kun je het retourlabel gebruiken dat bij je bestelling is geleverd. Zorg ervoor dat je alle items die je hebt ontvangen in de originele verpakking plaatst en het pakket aflevert bij een PostNL-punt.
Om er zeker van te zijn dat je een Silent Disco-set beschikbaar hebt voor je feest in Amsterdam, raden we aan om minimaal 2 dagen van tevoren te bestellen. Super Silent Disco bezorgt namelijk 1 dag voor je feest, waardoor je genoeg tijd hebt om alles voor te bereiden.

Contactgegevens

T. 0626662192
E. info@supersilentdisco.nl
3311HE, Dordrecht
KvK: 62853880
BTW: NL854984446B01