Gratis bezorgd v.a. 100,-
Eenvoudig in te stellen
100% dansgarantie

Wat kost een silent disco huren?

De kosten voor het huren van silent disco kunnen sterk variëren. Hoewel het verleidelijk kan zijn om te kiezen voor de goedkoopste optie, is het belangrijk om te bedenken dat kwaliteit en veiligheid voorop moeten staan. Bij het huren van een silent disco moet de prijs niet de enige factor zijn die de beslissing beïnvloedt. Kies in plaats daarvan voor een betrouwbare partij die hoogwaardige apparatuur en een uitstekende service biedt. Ook is het goed om te kijken wat er allemaal wel en niet in de opgegeven prijs zit, denk daarbij een eventuele verzending, zenders, kabeltjes om je telefoon aan de zender te verbinden, enz.

Bij SUPER Silent Disco huur je al een silent disco koptelefoon voor € 2,90 per stuk. Hoewel we misschien niet altijd de goedkoopste zijn, kun je wel altijd vertrouwen op hoogwaardige apparatuur en onze professionele service.

Prijzen Silent Disco
Koptelefoon per stuk € 2,90 Hoogwaardige kwaliteit koptelefoon met 3 kanalen
Zender per stuk € 15,00 Beste kwaliteit zenders in de markt.  Per kanaal wat je wilt gebruiken heb je 1 zender nodig.
Kabel per stuk € 0,00 Kabels om je zender een je telefoon te verbinden zitten er standaard bijgeleverd. Te koppelen aan zowel Android als Apple telefoons.
Verlichting per stuk € 7,50 Toffe verlichting om je feestje compleet te maken vanaf € 7,50 per stuk.
Verzending € 8,95 Deze prijs is inclusief het retour zenden van je bestelling en vanaf € 100,- is de verzending gratis.

Factoren die de prijs van het huren van een silent disco beïnvloeden:

  1. Kwaliteit van de Headsets: De kwaliteit van de headsets is een belangrijke factor bij het bepalen van de prijs van een silent disco set. Goedkopere headsets kunnen een lagere geluidskwaliteit hebben en minder comfortabel zijn voor de gebruikers. Kies daarom voor een verhuurder die hoogwaardige, comfortabele headsets aanbiedt.
  2. Aantal Beschikbare Kanalen: Sommige silent disco sets bieden slechts een beperkt aantal kanalen, terwijl andere sets meerdere kanalen tegelijk kunnen ondersteunen. Het aantal kanalen kan de veelzijdigheid en flexibiliteit van de silent disco ervaring beïnvloeden, wat van invloed kan zijn op de prijs. Bij SUPER Silent Disco
  3. Bereik van de Apparatuur: Controleer of de apparatuur een groot bereik heeft, zodat deelnemers vrij kunnen bewegen zonder signaalverlies. Silent disco sets met een groter bereik kunnen duurder zijn, maar bieden wel een betere gebruikerservaring.
  4. Aanvullende Diensten en Opties: Sommige verhuurders bieden extra diensten en opties aan, zoals DJ-services, verlichting, of thematische decoraties. Deze extra’s kunnen de totale kosten van het huren beïnvloeden, maar kunnen ook bijdragen aan een unieke en onvergetelijke ervaring voor de deelnemers.
  5. Transportkosten: Overweeg ook de transportkosten van de silent disco set bovenop de kale huurprijs. Afhankelijk van de afstand en het type transport dat nodig is, kunnen deze kosten variëren.
  6. Duur van de Huurperiode: Informeer naar eventuele kortingen of deals voor langdurige huur van de silent disco set. Sommige verhuurders bieden kortingen aan voor langere huurperiodes, wat de totale kosten kan verlagen.

Door rekening te houden met deze factoren en te kiezen voor een betrouwbare verhuurder, kun je ervoor zorgen dat je een succesvolle en memorabele silent disco ervaring organiseert voor een prima prijs.

Wil je weten hoe een silent disco precies werkt, check dan hier onze video: Hoe werkt een Silent Disco

Heb jij nog vragen of zijn er zaken nog niet helemaal duidelijk bel of app ons dan en we leggen je alles graag uit.

Contactgegevens

T. 0626662192
E. info@supersilentdisco.nl
3311HE, Dordrecht
KvK: 62853880
BTW: NL854984446B01