Gratis bezorgd v.a. 100,-
Eenvoudig in te stellen
100% dansgarantie

Hoeveel zenders heb je nodig voor het perfecte feest?

In dit artikel nemen we je mee op een reis om te ontdekken hoeveel zenders je precies nodig hebt voor het ultieme Silent Disco feest!

1. Het aantal gasten

Een van de belangrijkste factoren bij het bepalen van het aantal zenders is het aantal gasten op je feest. Een algemene richtlijn is één zender per 30-40 gasten. Natuurlijk is dit niet doorslaggevend want meer zenders is meer keuze en plezier! Dit zorgt ervoor dat iedereen toegang heeft tot verschillende muziekkeuzes en de dansvloer levendig blijft.

2. Diversiteit met meerdere zenders

Wil je een breed scala aan muziekgenres aanbieden? Overweeg dan om meerdere zenders in te zetten. Elk kanaal kan een ander genre vertegenwoordigen, zodat feestgangers kunnen schakelen tussen funky beats, popmuziek en meer. Zo creëer je een geweldige muziekervaring voor iedereen.

3. Zenders voor speciale thema’s

Heb je een themafeest in gedachten? Overweeg dan om zenders toe te wijzen aan specifieke thema’s. Bijvoorbeeld een zender voor 80’s hits, een andere voor dansbare elektronische muziek. Op deze manier kunnen gasten kiezen op basis van hun voorkeur en het thema van het feest.

4. Technische ondersteuning voor soepele werking

Zorg ervoor dat je technische ondersteuning hebt om het aantal zenders soepel te laten werken. Test vooraf de apparatuur en zorg voor een betrouwbare geluidsoverdracht om technische haperingen te voorkomen.

Klaar om het ultieme silent disco feest te organiseren? Stel zelf je pakket samen of kies uit een van de verschillende pakketten.

Contactgegevens

T. 0626662192
E. info@supersilentdisco.nl
3311HE, Dordrecht
KvK: 62853880
BTW: NL854984446B01