Gratis bezorgd v.a. 100,-
Eenvoudig in te stellen
100% dansgarantie

Silent Disco op je zomerse BBQ!

Ben je op zoek naar een unieke manier om je volgende barbecuefeestje wat extra pit te geven? Wat dacht je van een BBQ silent disco? Het klinkt misschien wat ongebruikelijk, maar geloof me, het zal je gasten verrassen en je feestje echt bijzonder maken!

BBQ silent disco

Dansen in je achtertuin

Stel je voor: de geur van hamburgers en groenten hangt in de achtertuin, het is rond de 25 graden met een heerlijke avondzon en je bent omringd door vrienden en familie. Op de achtergrond klinkt de beat van je favoriete nummers, maar hier komt het leuke: alleen jij en je gasten kunnen die muziek horen, dankzij draadloze koptelefoons.

Waarom een silent disco op je BBQ?

  • Dans waar je maar wilt: Met een silent disco op je BBQ ben je niet gebonden aan een specifieke dansvloer. Dans op het gras, bij de barbecue of zelfs bij het vuur – de keuze is aan jou!
  • Geen geluidsoverlast: Geniet van muziek zonder je zorgen te maken over klachten van de buren. Dankzij de draadloze koptelefoons blijft het feestje privĂ© en kun je tot in de late uurtjes doorgaan zonder anderen te storen.
  • Variatie aan muziekgenres: Met verschillende kanalen op de koptelefoons kunnen je gasten genieten van een gevarieerde mix van muziekgenres. Van funky beats tot relaxte deuntjes, er is voor elk wat wils!

Flexibiliteit in feestlocaties

Met een silent disco hoef je je geen zorgen te maken over de locatie van je BBQ-feestje. Of je nu een grote tuin hebt, een klein balkon of zelfs een binnenruimte, een silent disco BBQ kan overal. Hierdoor kun je jouw BBQ-feestje organiseren op de locatie die het beste bij jou past!

Dus waar wacht je nog op? Bestel silent disco koptelefoons gemakkelijk online en voeg ze toe aan je volgende BBQ. Maak van je tuinfeest een unieke ervaring voor iedereen!

Contactgegevens

T. 0626662192
E. info@supersilentdisco.nl
3311HE, Dordrecht
KvK: 62853880
BTW: NL854984446B01