Gratis bezorgd v.a. 100,-
Eenvoudig in te stellen
100% dansgarantie

Super Silent Disco voor ouderen

Het is nooit te laat om nieuwe dingen te proberen, en dat geldt zeker ook voor ouderen als het gaat om de ervaring van een silent disco. Stel je voor: een groep vrienden en leeftijdsgenoten die bij elkaar komen, draadloze koptelefoons opzetten en samen dansen op hun favoriete muziek, zonder anderen te storen. Dit is de magie van een silent disco voor ouderen – een unieke en stimulerende ervaring die zorgt voor plezier, verbinding en zelfs wat lichaamsbeweging.

silent disco voor ouderen

Waarom silent disco voor ouderen?

  • Geen geluidsoverlast: Met een silent disco kunnen ouderen genieten van muziek zonder zich zorgen te hoeven maken over geluidsoverlast voor anderen. Dit maakt het perfect voor bijeenkomsten in verzorgingstehuizen, buurthuizen of zelfs in de tuin. Ook kan iedereen het geluid zelf afstellen, zo staat de muziek voor iedereen precies hard genoeg! 
  • Muziekkeuze: Ouderen kunnen hun eigen muziek kiezen en genieten van diverse genres, van nostalgische klassiekers tot moderne hits. Op deze manier kan bij de silent disco iedere oudere zelf kiezen welke muziek diegene het leukste vindt. 
  • Beweging: Dansen is niet alleen leuk, maar ook goed voor de gezondheid. Silent disco moedigt ouderen aan om in beweging te komen, hun spieren te strekken en te genieten van een actieve levensstijl. Laat die losse heupjes maar gaan. Zorg wel voor voldoende zitplaatsen, dat wanneer het dansen even teveel wordt, er ook zittend meegedaan kan worden aan de ouderen silent disco. 
  • Sociale interactie: Samen dansen of meezingen op dezelfde muziek zorgt voor verbondenheid onder ouderen. Veel ouderen kunnen zich eenzaam voelen. Het is dus extra belangrijk om leuke sociale activiteiten te blijven organiseren: zoals een leuke silent disco!

Hoe werkt silent disco voor ouderen?

Bij een silent disco voor ouderen ontvangt iedereen een draadloze koptelefoon die is aangesloten op het audiosysteem. Dan zijn er 3 muziekzenders om uit te kiezen. Kies de zenders uit en laat de ouderen zelf de leukste zender kiezen. Iedere zender zorgt voor een andere gekleurde koptelefoon. Je kunt aan de kleur van de silent disco koptelefoons dus precies zien wie er naar dezelfde muziek luistert! Ook kan de begeleiding of een DJ een microfoontje aansluiten en zo communiceren met iedereen die een koptelefoon op heeft! De stem hoor je naast de muziek ook gewoon via de koptelefoon. Perfect voor een unieke en leuke twist op de standaard bingo en zeker het proberen waard! 

Silent disco voor ouderen

Silent disco voor ouderen is een leuke activiteit om de sociale interactie te stimuleren, plezier te hebben, de heupjes los te schudden en te genieten van muziek. Huur silent disco koptelefoons gemakkelijk online of stel je eigen silent disco pakket samen! Heb je vragen of wil je graag de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. 

Contactgegevens

T. 0626662192
E. info@supersilentdisco.nl
3311HE, Dordrecht
KvK: 62853880
BTW: NL854984446B01