Gratis bezorgd v.a. 100,-
Eenvoudig in te stellen
100% dansgarantie

Super Silent Disco op jouw bruiloft

Stel je voor: je staat op het punt om te trouwen, omringd door al je vrienden en familie waarbij iedereen uitkijkt naar het grote feest dat volgt. Maar hoe kun je dansen zonder geluidsoverlast te veroorzaken? Daar is de oplossing: de silent disco voor bruiloften!

silent disco bruiloft

Muziek die bij iedereen in de smaak valt

Het kan een hele klus zijn om de juiste muziek te kiezen die het trouwpaar én alle gasten leuk vinden. Je zou bijna denken dat het een onmogelijke taak is, maar bij silent disco heb je zelf de controle over wat je luistert! Kies je favoriete kanaal en luister naar romantische ballads of de hits uit de jaren 90. Bouw je eigen dansfeestje en zoek de mensen op die naar dezelfde muziek luisteren als jij. Zo kom je op een leuke manier in contact met iedereen die aanwezig is bij de bruiloft en mengen groepen zich makkelijk met elkaar. Met silent disco voor bruiloften heb je dus geen gedoe meer over de playlist en kun je gewoon lekker dansen op je eigen ritme.

Voorkom geluidsoverlast

Een van de grootste angsten op je trouwdag? Geluidsoverlast en boze buren. Maar met een silent disco hoef je je geen zorgen te maken. Zet die koptelefoon op en dans de nacht weg, zonder iemand te storen. Let er wel op dat de enthousiaste meezingers na middernacht een toontje lager zingen. Of nodig de buren ook uit, dan heb je hier sowieso geen last van ;). 

Feesten met je naasten

Dans als nooit tevoren met een silent disco op je bruiloft. Voel de muziek en ga helemaal los op jouw favoriete liedjes. Het is alsof je op een privéfeestje bent, maar dan met al je favoriete mensen om je heen. Geen gedoe, gewoon puur plezier!

Op iedere locatie mogelijk

Of je nu je bruiloft viert in een kasteel, een gezellige boerderij of je eigen achtertuin, een silent disco past overal perfect bij. Geen gedoe met geluidsvergunningen of strikte regels, gewoon lekker dansen waar en wanneer je maar wilt. Het is jouw feest, dus jij bepaalt de regels!

Silent disco op je bruiloft met Super Silent Disco

Een silent disco op je bruiloft is niet alleen een praktische keuze, maar ook een onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten. Dus waar wacht je nog op? Trek die dansschoenen aan en laat de muziek het feest beginnen! Huur silent disco koptelefoons gemakkelijk online en stel je eigen pakket samen

Contactgegevens

T. 0626662192
E. info@supersilentdisco.nl
3311HE, Dordrecht
KvK: 62853880
BTW: NL854984446B01