Gratis bezorgd v.a. 100,-
Eenvoudig in te stellen
100% dansgarantie

Het organiseren van een spookachtig Halloween feest met een silent disco

Het is weer (bijna) de tijd van het jaar waarin de bladeren van de bomen vallen en de nachten langer worden, en wat is een betere manier om deze griezelige dag te vieren dan met een Halloween feest? Maar waarom zou je genoegen nemen met een gewoon Halloween feest als je het kunt opfleuren met een twist? Hier komt het idee van een Halloween feest met een silent disco om de hoek kijken. In dit artikel bespreken we hoe je een onvergetelijk Halloween feest kunt organiseren met een silent disco.

In 5 stappen een halloween feest organiseren met silent disco

  • Stap 1: De gastenlijst en uitnodigingen
  • Stap 2: Locatie en decoraties
  • Stap 3: Kostuums
  • Stap 4: Silent disco apparatuur huren
  • Stap 5: Griezelig eten en drinken

Het organiseren van een Halloween feest vergt een goede voorbereiding, van griezelige decoraties en kostuums tot het plannen van activiteiten en het regelen van muziek. Er komt veel bij kijken om de perfecte spookachtige sfeer te creëren. Om deze reden hebben we een stappenplan opgesteld voor het organiseren van een te gek Halloween feest.

Een onvergetelijk Halloween feest organiseren

Stap 1: De gastenlijst en uitnodigingen

Het eerste wat je moet doen bij het plannen van je Halloween feest met een silent disco is het opstellen van een gastenlijst. Zorg ervoor dat je uitnodigingen een Halloween-thema hebben, met griezelige afbeeldingen en misschien zelfs een cryptische boodschap om de spanning op te bouwen.

Stap 2: Locatie en decoraties

Kies een geschikte locatie voor je feest. Wat de locatie ook is, zorg ervoor dat je deze in een spookachtig paradijs verandert met de juiste Halloween-decoraties. Denk aan spinnenwebben, pompoenen, spoken en vleermuizen. Maak het donker met kaarsen en lichtgevende skeletten om de juiste sfeer te creëren.

Stap 3: Kostuums

Halloween draait om verkleden, dus moedig je gasten aan om hun engste, grappigste of creatiefste kostuums te dragen. Je kunt zelfs een kostuumwedstrijd organiseren met prijzen voor de beste kostuums. 

Stap 4: Silent disco apparatuur huren

Een silent disco voegt een unieke draai toe aan je Halloween feest. Huur de benodigde apparatuur, waaronder draadloze hoofdtelefoons en zenders, zodat je gasten kunnen genieten van muziek zonder de buren te storen. Zorg ervoor dat je een variatie aan muziekgenres hebt, waaronder enkele griezelige deuntjes om in de stemming te blijven.

Stap 5: Griezelig eten en drinken 

Een Halloween feest zou niet compleet zijn zonder griezelig eten en drinken. Denk aan ‘bloederige’ cocktails, ‘spinnenweb’ dip, en ‘grafsteen’ koekjes. Vergeet niet om ook enkele vegetarische en veganistische opties aan te bieden voor gasten met speciale dieetwensen.

Een Halloween feest organiseren met silent disco

Met deze stappen kun je een onvergetelijk Halloween feest organiseren met een silent disco. Het mengen van muziek, kostuums en griezelige decoraties zal zeker zorgen voor een spookachtig goede tijd voor al je gasten. Dus haal die pompoenen tevoorschijn, zet je kostuum klaar en bereid je voor op een Halloween feest om nooit te vergeten!

Heb je nog vragen over het huren van een Silent Disco voor jouw Halloween feest? Neem gerust contact met ons op! Weet je al wat je nodig hebt? Bekijk dan de verschillende pakketten of stel zelf je pakket samen.

Contactgegevens

T. 0626662192
E. info@supersilentdisco.nl
3311HE, Dordrecht
KvK: 62853880
BTW: NL854984446B01