Gratis bezorgd v.a. 100,-
Eenvoudig in te stellen
100% dansgarantie

Organiseer een origineel Silent Disco kinderfeestje thuis

Het organiseren van een kinderfeestje kan een uitdaging zijn, vooral als je op zoek bent naar iets dat anders is dan de gebruikelijke themafeestjes. Een Silent Disco huren voor jouw kinderfeestje thuis kan hier een uitstekende oplossing voor zijn. Het is een unieke en leuke manier om een verjaardag te vieren, het geeft kinderen de kans om zich uit te leven op hun favoriete muziek zonder dat de buren er last van hebben.

De voordelen van een Silent Disco kinderfeestje

Een Silent Disco kinderfeestje heeft veel verschillende voordelen. We zetten de belangrijkste voor je op een rijtje.

Minder overlast
Een Silent Disco is een feestje waarbij de kinderen muziek kunnen luisteren en dansen zonder dat ze de buren lastigvallen. Het geluid wordt namelijk via draadloze koptelefoons afgespeeld, waardoor alleen de kinderen de muziek kunnen horen.

Meer vrijheid
Omdat de kinderen hun eigen muziek kunnen kiezen en het volume van de koptelefoon kunnen aanpassen, hebben ze meer vrijheid dan bij een traditioneel feestje waarbij ÊÊn persoon de muziek bepaalt. Er zijn drie verschillende muziekkanalen, waardoor er voor ieder kind wat bij zit.

Een succesvol Silent Disco kinderfeestje

Nu we de voordelen hebben besproken, is het tijd om te kijken naar de praktische kant van het organiseren van een Silent Disco kinderfeestje. Hieronder vind je een stap voor stap plan om het feestje tot een succes te maken.

Stap 1: Locatie
De eerste stap is het kiezen van een geschikte locatie. Een Silent Disco kan zowel binnen als buiten gehouden worden, maar het is belangrijk dat er voldoende ruimte is om te dansen.

Stap 2: Muziek
Maak een afspeellijst met nummers die geschikt zijn voor kinderen. Denk aan populaire hits, Disney-soundtracks en kinderliedjes. Zorg ervoor dat je voldoende nummers hebt voor het aantal uur dat het feestje duurt. Je kunt ook onze Silent Disco playlist op Spotify beluisteren.

Stap 3: Thema en decoratie
Om het feestje extra leuk te maken kun je ervoor kiezen om een thema te bedenken en hierbij passende decoratie te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een glitter & glamour-thema, een discothema of een tropisch thema. Versier de ruimte met ballonnen, slingers en eventueel een discobol en/of discolampen.

Stap 4: Uitnodigingen en dresscode
Stuur uitnodigingen naar de gasten en vermeld hierbij de dresscode. Bij een Silent Disco is het leuk als alle kinderen dezelfde kleding dragen, bijvoorbeeld een wit T-shirt. Zo lijkt het alsof ze bij een echte disco zijn.

Stap 5: Eten en drinken
Bedenk van tevoren welke hapjes en drankjes je serveert op het feestje. Maak bijvoorbeeld een tafel met verschillende soorten chips, popcorn en frisdrank.

Stap 6: Entertainment
Naast het dansen kunnen de kinderen zich vermaken met verschillende activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een limbo-wedstrijd of een disco-danswedstrijd.

Huur een Silent Disco voor jouw kinderfeestje thuis

Nadat je alle stappen hebt gevolgd mist alleen nog de Silent Disco apparatuur. Bij Super Silent Disco kun je gemakkelijk jouw silent disco huren voor jouw Silent Disco kinderfeestje thuis. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten, afhankelijk van het aantal uitgenodigde kinderen en de duur van het feestje. Je kunt de apparatuur gemakkelijk online reserveren.

Heb je nog vragen betreft het huren van een Silent Disco voor jouw kinderfeestje? Neem gerust contact met ons op!

Contactgegevens

T. 0626662192
E. info@supersilentdisco.nl
3311HE, Dordrecht
KvK: 62853880
BTW: NL854984446B01