Gratis bezorgd v.a. 100,-
Eenvoudig in te stellen
100% dansgarantie

Thuis een Silent Disco feest organiseren? # tips voor een onvergetelijke party!

Ben je bijna jarig, vier je Oud & Nieuw met je vrienden of heb je gewoon zin om een feestje te organiseren? Dan ben je bij Super Silent Disco aan het juiste adres! Huur een silent disco voor thuis en zorg voor een onvergetelijke party, waar iedereen jaren later ook nog over spreekt. Wie wil dat nou niet? 

Hoe zorg je voor een onvergetelijke party: huur een silent disco thuis

Het organiseren van een feestje kan lastig zijn, je wilt een leuke locatie, mooie versiering hebben hangen, genoeg hapjes en drankjes hebben, zorgen dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft ect. Dat je gasten het naar zijn of haar zin hebben is al deels te regelen door het opzetten van leuke muziek. Veel mensen zetten een box aan of hebben misschien wel een geluidsinstallatie gehuurd. Dit zie je vaak standaard terugkomen op elk feestje. Om nou van jouw georganiseerde feestje een onvergetelijk party te maken hebben wij wat tips voor je verzameld.

Tips voor een onvergetelijke party: silent disco thuis

Je kan natuurlijk een box aanzetten of een geluidsinstallatie huren, zoals we hierboven al vermeld hebben, maar hoe zorg je nou echt voor die onvergetelijk party? Die onvergetelijke party creëer je door RGB  Silent Disco koptelefoons te huren bij Super Silent Disco! Het huren van een silent disco is ook nog eens super makkelijk: De super silent disco koptelefoons zijn te huur in verschillende hoeveelheden en je hebt de mogelijkheid om tot wel 3 kanalen erbij te huren. Aan elk kanaal kan je een ander muziekgenre koppelen, zodat iedereen zijn of haar favoriete muziek kan beluisteren op jouw feestje. Ook heb je de mogelijkheid om een van Silent Disco Spotify lijstjes te koppelen aan een van de kanalen. De silent disco koptelefoons zie je niet standaard terug op elk feestje, waardoor je al een bepaalde sfeer creëert als jij ze wel hebt. Huur de Silent Disco koptelefoons voor thuis, kleed de ruimte leuk aan, zet wat statafels neer met wat lekkere hapjes en drankjes en laat die onvergetelijke party maar beginnen!

Ben je enthousiast geworden en wil je ook een onvergetelijke party organiseren? Huur dan nu jouw Silent Disco voor thuis!

Meer informatie over het organiseren van een silent disco thuis

We begrijpen dat het organiseren van een feestje een hele klus kan zijn en dat je wellicht nog wat extra vragen hebt over het huren van een silent disco voor thuis. Geen probleem! Ons team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuze.  Neem contact met ons op. Je kunt ons altijd bereiken via e-mail op info@supersilentdisco.nl. We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren, zodat je snel aan de slag kunt met het organiseren van jouw silent disco party!

Silent Disco huren voor thuis – Super Silent Disco is jouw partner voor het huren van een silent disco door heel Nederland.

Contactgegevens

T. 0626662192
E. info@supersilentdisco.nl
3311HE, Dordrecht
KvK: 62853880
BTW: NL854984446B01