Gratis bezorgd v.a. 100,-
Eenvoudig in te stellen
100% dansgarantie

Silent Disco box huren? Jouw hoofdtelefoon sets netjes verstuurd in een verzenddoos.

Heeft u binnenkort iets te vieren, zoals een verjaardag, bedrijfsfeest of groot evenement en wilt u silent disco koptelefoons huren? Dan bent u bij Super Silent Disco aan het juiste adres! Wanneer u heeft besteld gaan wij voor u aan de slag om te zorgen dat u netjes en op tijd de silent disco koptelefoons geleverd krijgt en kunt feesten met bijvoorbeeld vrienden, familie en/of collega’s.

Wat gebeurt er nadat u bij ons heeft besteld?

Nadat u bij ons heeft besteld, wordt de bestelling bekeken door een van onze medewerkers en wordt de order in onze agenda gezet. Twee dagen voor de gewenste leverdatum wordt de order ingepakt en verzonden. De silent disco koptelefoons worden door ons opgeladen, zodat u er tot wel 8 uur gebruik van kunt maken. Nadat de silent disco koptelefoons zijn opgeladen worden de silent disco koptelefoons allemaal nog gecheckt. Als de silent disco koptelefoons allemaal werken, zijn ze klaar voor verzending en worden ze in een verzenddoos gedaan.

 

Hoe worden de hoofdtelefoon sets verstuurd?

Afhankelijk van de grote van de bestelling worden de silent disco koptelefoons verzonden in een grote blauwe plastic verzenddoos. Er wordt door ons een verzendlabel aangemaakt, zodat u de silent disco koptelefoons na gebruik terug kunt sturen. In de verzenddoos worden de silent disco koptelefoons, 1 kanaal (of meerdere als dat staat aangegeven in de bestelling), een handleiding, de opladers, een standaard aux-aansluitkabel (in overleg een andere aansluitkabel) en het verzendlabel gedaan. De verzenddoos wordt dichtgemaakt door middel van tie wraps, zodat de silent disco koptelefoons veilig bij u aankomen.

Hoe stuurt u de hoofdtelefoon sets terug?

Wanneer het feest is afgelopen moeten de silent disco koptelefoons weer terug naar Super Silent Disco. Wij zorgen ervoor dat er een retourlabel bij zit en dat u de verzenddoos dicht kan maken met tie wraps, zodat de verzenddoos weer op dezelfde manier teruggestuurd kan worden. Wanneer u de verzenddoos heeft dichtgemaakt kunt u deze bij een PostNL punt afleveren en komt de verzending weer bij ons aan.

Silent disco huren - Silent disco verzendbox

 

Ben je enthousiast geworden en wil je ook silent disco party organiseren? Huur dan nu jouw Silent Disco koptelefoons bij Super Silent Disco!

Meer informatie

Heb je na het lezen van dit blog nog vragen over de RGB Silent Disco koptelefoons? Neem dan gerust contact met ons op via  info@supersilentdisco.nl

Silent Disco huren – Super Silent Disco is jouw partner voor het huren van een silent disco door heel Nederland. Stel zelf je pakket samen of kies uit een van de verschillende pakketten.

Contactgegevens

T. 0626662192
E. info@supersilentdisco.nl
3311HE, Dordrecht
KvK: 62853880
BTW: NL854984446B01