Gratis thuisbezorgd
Eenvoudig in te stellen
100% dansgarantie

Is het stille disco of silent disco? Dit vinden wij…

Er wordt regelmatig gediscussieerd over het feit of dat het een stille disco of een silent disco is. Wij, van Super Silent Disco geven je hierover uitleg in dit blog om voor eens en altijd duidelijkheid te scheppen.

Waarom een stille disco of silent disco?

Wij, van Super Silent Disco hebben onderzoek gedaan naar waar de silent disco vandaan komt. Uit ons onderzoek blijkt dat het een stille disco is, omdat in 2002 een Nederlandse DJ een stille disco organiseerde in Chicago en het sindsdien een groot succes is. Vanaf dat moment worden er nog steeds stille disco feestjes en evenementen georganiseerd. Voor 2002 zijn er ook al verhalen over de stille disco, maar pas vanaf 2002 werd het echt een groot succes. Waarom wij ook voor een stille disco kiezen is, omdat je met de koptelefoons op geen geluidsoverlast veroorzaakt. Daarnaast kan je als de koptelefoon af doet gewoon met elkaar kletsen zonder te hoeven schreeuwen, zoals dat op de meeste feesten en evenementen wel gebeurd.

Wanneer huur ik een stille disco?

Een stille disco huur je wanneer je een origineel en onvergetelijk feest wilt geven, waar iedereen het jaren later nog over heeft. Een stille disco kan je voor verschillende gelegenheden huren. Denk aan een verjaardagsfeestje met vrienden en familie, tijdens een bedrijfsfeest met het gehele kantoor, tijdens een evenement, voor een schoolfeest en zo zijn er nog een aantal feesten, waarbij je silent disco koptelefoons kunt huren. In een blog van ons lees je alle voor- en nadelen over het huren van de silent disco koptelefoons. En misschien organiseer jij binnenkort ook wel een stille disco.

Silent Disco huren

Ben je enthousiast geworden en wil je ook stille disco party organiseren? Huur dan nu jouw silent disco koptelefoons bij Super Silent Disco!

Meer informatie

Heb je na het lezen van dit blog nog vragen over het organiseren van een stille disco? Neem dan gerust contact met ons op via  info@supersilentdisco.nl

Silent Disco huren – Super Silent Disco is jouw partner voor het huren van een silent disco door heel Nederland.

Contactgegevens

T. 0626662192
E. info@supersilentdisco.nl
3311HE, Dordrecht
KvK: 62853880
BTW: NL854984446B01