Gratis bezorgd v.a. 100,-
Eenvoudig in te stellen
100% dansgarantie

Origineel bedrijfsfeest organiseren? Huur dan een silent disco voor een onvergetelijk bedrijfsfeest!

De meeste bedrijven organiseren eens in het jaar wel een bedrijfsfeest. Een bedrijfsfeestje is ervoor om uw medewerkers te bedanken voor hun inzet en een blijk van trots naar uw team te tonen. Een bedrijfsfeest kunt u organiseren in alle soorten en maten, maar kies vooral iets wat leuk en passend is voor uw team! Vaak wordt er tijdens een bedrijfsfeest een activiteit gedaan en wordt de dag vervolgens met een etentje afgesloten. Bestaat het bedrijf zoveel jaar of heeft u een andere speciale reden? Dan bent u voor het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsfeest bij Super Silent Disco aan het juiste adres!

Een bedrijfsfeest anders dan anders

Zoals er net al is beschreven, worden er vaak ‘standaard’ bedrijfsfeesten gevierd die bestaan uit een activiteit, of misschien 2, en een etentje om de dag zo gezamenlijk af te sluiten. Dit is natuurlijk superleuk, maar als het bedrijf zoveel jaar bestaat of er een andere speciale reden is, dan is het leuk dat u iets meer uitpakt dan andere jaren, toch? Om dit bedrijfsfeest specialer te maken kunt u RGB Silent Disco koptelefoons huren bij Super Silent Disco!

Waarom RGB Silent Disco koptelefoons huren voor het bedrijfsfeestje?

De reden waarom u voor een onvergetelijk bedrijfsfeest RGB silent disco koptelefoons moet huren is, omdat niemand meer stil staat. Hoe leuk is het om samen met uw collega’s te dansen en leuke grappige foto’s te maken? Deze avond zult iedereen zich  jaren later nog herinneren. Het is mogelijk om tot 3 kanalen te koppelen aan de koptelefoons, zodat u en uw collega’s de keuze hebben uit verschillende soorten muziek. U kan samen met uw collega’s muzieklijstjes aanmaken, maar u heeft ook de keuze om een van onze Silent Disco Spotify lijstjes te koppelen. Wist u dat elk kanaal een andere kleur heeft? Zo weet iedereen van elkaar welke muziek ze graag luisteren en is er ook gelijk al wat sfeerverlichting op het feest. Begin de avond door gezellig met elkaar een hapje te eten en sluit de avond af met de RGB Silent Disco koptelefoons. Dans tot laat in de nacht door met je collega’s onder het genot van een drankje!

Bent u enthousiast geworden en wilt u ook een origineel bedrijfsfeest organiseren? Huur dan nu een van onze verschillende pakketten.

Meer informatie

Heeft u na het lezen van dit blog nog vragen over de RGB Silent Disco koptelefoons? Neem dan gerust contact met ons op via info@supersilentdisco.nl

Silent Disco huren – Super Silent Disco is jouw partner voor het huren van een silent disco door heel Nederland.

Contactgegevens

T. 0626662192
E. info@supersilentdisco.nl
3311HE, Dordrecht
KvK: 62853880
BTW: NL854984446B01