Gratis bezorgd v.a. 100,-
Eenvoudig in te stellen
100% dansgarantie

Wat zijn RGB Silent Disco koptelefoons? Wij leggen het uit!

Wat is er nou leuker dan samen met je vrienden, familieleden of collega’s te dansen op de beste hits? Wij, van Super Silent Disco verhuren de beste koptelefoons die zorgen voor een avond vol dansende mensen. Passend bij de grote van de groep mensen die je hebt uitgenodigd, zijn er verschillende pakketten te huur. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een pakket samen te stellen. De RGB Silent Disco koptelefoons zorgen ervoor dat iedereen zijn voetjes van de vloer heeft!

Waar staat RGB voor?

Super Silent Disco verhuurt RGB Silent Disco koptelefoons. De RGB staat voor draadloze, stille koptelefoons. Als je de RGB Silent Disco koptelefoon op hebt, hoor je geen andere mensen of muziek. Het is alleen jij en de muziek. Naast dat de RBG Silent Disco koptelefoon draadloos is, is het mogelijk om tot wel 3 zenders te koppelen. Zo kunnen jij en je gasten kiezen uit 3 verschillende kanalen. De verschillende kanalen zijn zichtbaar aan de hand van een kleur. Zo weet je dus ook op welke muziek je beste vriend of tante aan het dansen is. Hoe leuk is dat?

Waarom een RGB koptelefoon huren?

Of je nu een huis-, tuin- of kantoorfeest viert, met de RGB Silent Disco koptelefoons zorg jij ervoor dat iedereen deze avond zijn voetjes van de vloer heeft. De RGB Silent Disco koptelefoons zijn in verschillende aantallen te huur. Ben je jarig en vier je het klein? Dan kan je kiezen voor de set van 15 of 30 stuks, maar heb je een feestje met je afdeling van kantoor dan kan je zomaar 100 RGB Silent Disco koptelefoons of meer nodig hebben. Het voordeel van een RGB Silent Disco koptelefoon is dat je tot wel 3 verschillende soorten muziek kan beluisteren, door de verschillende kanalen, in tegenstelling tot het plaatsen van 1 geluidsinstallatie op je feest waar de hele avond hetzelfde muziekgenre uit komt. Hebben jij en je gasten niet genoeg inspiratie om zelf een muzieklijstje te maken/koppelen? Niet getreurd! Wij, van Super Silent Disco hebben hier al iets op bedacht. Het is namelijk mogelijk om een van onze Silent Disco Spotify lijstjes te koppelen aan een kanaal.

Meer informatie

Heb je na het lezen van dit blog nog vragen over de RGB Silent Disco koptelefoons? Neem dan gerust contact met ons op via  info@supersilentdisco.nl

Silent Disco huren – Super Silent Disco is jouw partner voor het huren van een silent disco door heel Nederland.

Contactgegevens

T. 0626662192
E. info@supersilentdisco.nl
3311HE, Dordrecht
KvK: 62853880
BTW: NL854984446B01