Gratis thuisbezorgd
Eenvoudig in te stellen
100% dansgarantie

Wat is een Silent Disco? En wat is er leuk aan? Wij leggen het uit!

Silent disco betekend letterlijk stille disco, maar wat moet je je daar nou bij voorstellen? Wij, van Super Silent Disco willen dat graag aan je uitleggen. Ook vertellen we in dit blog wat er nou zo leuk is aan een silent disco en waarom jij binnenkort misschien wel je eerste silent disco moet organiseren voor je vrienden en/of familie.

Wat is een silent disco?

Een silent disco betekend letterlijk een stille disco. Nu horen wij je al denken is dat niet saai? Ons antwoord is nee. Tijdens een silent disco heeft iedereen een koptelefoon op en beluisterd zijn of haar favoriete muziek. Je hebt de keuze uit maximaal 3 kanalen. Dus kies je favoriete muziek en dans de hele avond met je vrienden. Wanneer je de koptelefoon af doet is het stil en hoor je alleen de voetjes die van de vloer gaan. Vandaar de naam silent disco. Een groot voordeel is dat niemand overlast ervaart en jouw feestje door kan gaan tot diep in de nacht.

Huisfeest vieren met silent disco

En wat is er nou zo leuk aan een silent disco?

Het leuke aan een silent disco is dat iedereen kan kiezen uit tot wel 3 verschillende kanalen om zijn of haar favoriete muziek te beluisteren. Elk kanaal heeft zijn eigen kleur, waardoor je dus van je vrienden en/of familie kan zien wat ze beluisteren.

Naast dat het leuk is dat iedereen uit tot wel 3 kanalen kan kiezen om zijn of haar favoriete muziek te beluisteren, zit er ook een groot voordeel aan het huren van silent disco koptelefoons. Een groot voordeel van een silent disco is dat je allemaal een eigen koptelefoon op hebt en dus geen overlast veroorzaakt. Je hoeft dus van tevoren geen briefjes in de bus te doen bij je buren om jouw feestje aan te kondigen in tegenstelling tot een feest waar volop muziek wordt gedraaid uit een box. Je hoort nog wel eens verhalen dat mensen dan ruzie krijgen met de buren en dat zelfs de politie eraan te pas moet komen om het feestje vroegtijdig te stoppen. Om dat allemaal te voorkomen en er een leuke avond van te maken, kan je een silent disco organiseren voor je vrienden en/of familie.

Ben je enthousiast geworden en wil je ook silent disco party organiseren? Huur dan nu jouw Silent Disco koptelefoons bij Super Silent Disco!

Meer informatie

Heb je na het lezen van dit blog nog vragen over de RGB Silent Disco koptelefoons? Neem dan gerust contact met ons op via  info@supersilentdisco.nl

Silent Disco huren – Super Silent Disco is jouw partner voor het huren van een silent disco door heel Nederland.

Contactgegevens

T. 0626662192
E. info@supersilentdisco.nl
3311HE, Dordrecht
KvK: 62853880
BTW: NL854984446B01